Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اصفهان در کارگاه آموزشی سبک زندگی سالم و پیشگیری از آسیب های اجتماعی که به مناسبت هفته مبارزه با مواد مخدر برگزار شد؛ مطرح کرد: اضافه کاری مازاد بر ساعت کاری متداول کارگران برای تامین نیازهای معیشتی، زمینه ساز آسیب های اجتماعی است.

 به گزار شایران آنلاین ، میثم مداحی در کارگاه آموزشی سبک زندگی سالم و پیشگیری از آسیب های اجتماعی که ویژه یاریگران کار و تولید، مسئولین خانه های بهداشت وکارشناسان بهداشت حرفه ای برگزار شد؛ ضمن خیر مقدم به اعضای حاضر در جلسه گفت: یکی از مسائلی که جوامع بشری درحال حاضر با آن مواجه است تعریف نیازهای جدید برای خانواده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه وقتی نیازهای جدیدی برای خانواده ایجاد می شود همت و وقت زیادی از اعضای خانواده برای رفع این نیازها باید مصروف شود ادامه داد: در جامعه کارگری یک کارگر برای تامین نیازهای خانواده اش، بعضاً روزانه دوازده ساعت به صورت فرسایشی کار می کند و همین امر زمینه ساز ایجاد انواع آسیب های اجتماعی و تمایل افراد به سمت مواد مخدر است که بنیان خانواده های کارگری را تهدید می کند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اصفهان همچنین با اشاره به نقش خانه های بهداشت کارگری در حفظ و ارتقای سلامت کارگران گفت: بهگرهای واحدهای اقتصادی باید حلقه واسط بین کارگران و کارفرمایان باشند.

وی تصریح کرد: بهگرهای واحدهای اقتصادی به عنوان نقش واسط و تعدیل گر بین کارگر و کارفرما می بایست از طرفی برای بهبود و ارتقای سلامت روحی و فضای کاری کارگران و از طرفی نیز در ارتقای بهره وری و سرعت انجام کار در واحدهای اقتصادی نقش آفرینی کنند.

مهدی کریمی مدیر اجتماعی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اصفهان نیز در این جلسه ضمن ارائه گزارشی از اقدامات انجام شده در این حوزه اظهار داشت: آموزش پیشگیری از آسیب های اجتماعی و سبک زندگی سالم ویژه کارگران واحدهای اقتصادی کشور در دوبخش کارگاه های 50 تا 500 نفر توسط کارشناسان بهداشت حرفه ای و کارگاه های 20 تا 50 نفر توسط یاریگران زندگی (بهگران) انجام می شود.

وی همچنین گفت: مباحث ایمنی و سلامت دو بال مهم برای بهبود کیفیت انجام کار و بهره وری بیشتر کارگران در واحدهای اقتصادی است.

دکتر مرتضی اسفندیاری مشاور سلامت خانواده ، پیشگیری از اعتیاد و روانشناس به عنوان مدرس این دوره به ارائه مباحث آموزشی در زمینه مهارت های زندگی، معرفی چهارمدل خانواده، آموزش مهارت های نه گفتن، ارائه روش ها و راه کارهای پیشگیری از اعتیاد روش های ترک آن پرداخت.

کارگاه آموزشی یک روزه پیشگیری از اعتیاد وآسیب های اجتماعی به مناسبت هفته مبارزه با سوء مصرف و قاچاق مواد مخدر توسط حوزه مدیریت اجتماعی اداره کل تعاون کار و رفاه اجتماعی ویژه یاریگران زندگی در محیط کار و تولید و کارشناسان بهداشت حرفه ای واحدهای اقتصادی  در محل سالن شهید بهشتی این اداره کل برگزار شد.

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: آسیب های اجتماعی کار و رفاه اجتماعی واحدهای اقتصادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۶۷۵۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازش ۲۵ درصدی در پرونده‌های طلاق خراسان رضوی

معاون قضایی رئیس دادگستری در امور اجتماعی و پیشگیری از جرم خراسان رضوی از کاهش برخی جرایم در حوزه های قضایی در پی اقدامات پیشگیرانه و حمایتی خبر داد و گفت: شاهد سازش ۲۵ درصدی در پرونده‌های طلاق بودیم که از تشکیل ۴۵۰۰ مورد پرونده، پیشگیری شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، سیدامیر مرتضوی امروز در نشست مدیران حوزه پیشگیری  از جرم در مشهد اظهار داشت: با تلاش مسئولان، قضات و کارمندان مجموعه قضایی خراسان رضوی در سال 1402 و اهتمام بر اجرای محورهای سند تحول قضایی از جمله در زمینه پیشگیری از وقوع جرایم، شاهد اتفاقات خوبی در زمینه کاهش جرایم بودیم.

وی با تشریح برخی اقدامات صورت پذیرفته توسط این حوزه در سال گذشته بیان کرد: طرح ها و برنامه‌های متعدد ومتنوعی با رویکرد اجتماعی و با استفاده از ظرفیت های مردمی، با محوریت این معاونت به مرحله اجرا در آمد که نتیجه آن در نهایت به ارتقاء رضایت‌مندی اقشار مختلف اجتماعی انجامید.

معاون قضایی رئیس دادگستری خراسان رضوی گفت: اقدامات گسترده‌ای توسط دستگاه قضایی با همیاری سایر سازمان‌ها در زمینه صیانت و تحکیم بنیان خانواده به انجام رسید که ماحصل آن کاهش پرونده‌ها در زمینه طلاق و افزایش ایجاد سازش در این‌گونه پرونده‌ها و سایر پرونده‌های مرتبط  از جمله حضانت و ملاقات طفل بود، به نحوی که با اقدامات جمعی پیشگیرانه و حمایتی، شاهد سازش 25 درصدی در پرونده‌های طلاق بودیم که از تشکیل 4500 مورد پرونده، پیشگیری شد.

مرتضوی افزود: در پی اقدامات مؤثر پیشگیرانه در زمینه پرونده های حضانت و ملاقات طفل نیز بیش از 50 درصد سازش داشتیم. از جمله اقدامات دیگر، اجرای طرح قاضی مدرسه در تعداد زیادی از مدارس بود که جلسات متعددی با رویکرد ارتقای آگاهی‌های حقوقی برای دانش آموزان، والدین و مربیان در مناطق مختلف شهری توسط قضات برگزار شد.

وی عنوان کرد: از دیگر برنامه‌های موفق این معاونت در سال گذشته، راهبری قرارگاه اجتماعی زندان بود که با محوریت مجموعه قضایی و همیاری و همکاری سازمان‌ها و دستگاه‌های مختلف شکل گرفت و سیاست‌های اصولی دستگاه قضایی در زمینه کاهش جمعیت کیفری، توانمند سازی مددجویان، باز اجتماعی کردن آنها و حمایت از خانواده‌ها و مراقبت پس از خروج زندانیان به نحو مطلوب دنبال شد که علاوه بر آزادی تعداد قابل توجی از مددجویان، زمینه‌های اشتغال تعدادی از این افراد نیز فراهم شد به صورتی که در بهار امسال بیش از 3600 نمادهای شهری و فلاور باکس برای تزئین شهر توسط این افراد ساخته و در معرض دید شهروندان قرار گرفت.

مرتضوی گفت: در پاسخ به مطالبات عمومی، اقدامات منسجمی نیز در زمینه برخورد با جرایم مربوط به سرقت صورت گرفت که در نتیجه این اقدامات، شاهد کاهش جرایم مربوطه در 15 حوزه قضایی بودیم.

انتهای پیام/282/

دیگر خبرها

  • اجرای ناقص و ناتمام قوانین یکی از اشکال‌های قانون‌گذاری است
  • تاکید استاندار بر پیشگیری و کاهش آسیب‌های اجتماعی دانش آموزی
  • سازش ۲۵ درصدی در پرونده‌های طلاق خراسان رضوی
  • نگاهی به آسیب‌های نوپدید فضای مجازی
  • سمن‌ها و گروه‌های مردمی بر حوزه دانش آموزان تمرکز کنند
  • خزعلی: دشمن در جنگ نرم به دنبال سلب هویت و معنویت ما است
  • دشمن در جنگ نرم به دنبال سلب هویت و معنویت ما است
  • بررسی علل مهاجرت و پیامدهای آن در همایش ملی مراکز مشاوره و سبک زندگی
  • سنجش بینایی بیش از ۱۶۲ هزار کودک سال گذشته در آذربایجان‌غربی
  • اجرای طرح همیاران آرامش در گرگان و گنبد